Pessic plàtan

Pessic plàtan

Ingredients:

4 plàtans
Suc de ½ llimona
 3 ous
175g de sucre
100g de mantega pomada
 150g de farina
 20g de llevat
 un pessic de sal
75g de perles de xocolata

Pinyons

Pasos:

Triturar els plàtans amb el suc de llimona fins obtenir un puré ben fi.
Batre els ous i el sucre amb les varilles elèctriques fins que quedin ben batut.
Incorporar la mantega i després els plàtans.
Incorporar la farina amb llevat i la sal.
Incorporar les perles de xocolata a la barreja anterior.
Abocar-ho dins un motlle encamisat, repartir els pinyons per sobre i coure-ho a 175º uns 35 minuts, comprovant la cocció punxant amb una agulla.
Deixar refredar i servir.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up