Cigró

(Cicer arietinum)

Compost d’una bajoca globosa que tanca una llavor de 8-10 mm de diàmetre, amb un pic característic, anomenat com la planta.

    • Gen
    • Feb
    • Mar
    • Abr
    • Mai
    • Jun
    • Jul
    • Ago
    • Set
    • Oct
    • Nov
    • Des
    • Cultiu a l'aire
    • Cultiu forçat en hivernacle
    • Conservació en càmeres frigorífiques
    • Producte de varies procedències
    • Producte de contraestació (de l’hemisferi sud)

Traducció del nom

Català: Cigró
Castellà: Garbanzo
Anglès: Chickpea

Categoria

Hortalissa

Família

Comercial: Hortalissa de llavor
Científica: Papilonàcia

Valor nutricional

360 calories per cada 100 grams

Propietats/beneficis

El cigró és ric en proteïnes, calci i fòsfor.

L’arbre on creix i les seves curiositats

Cigronera

El cigró procedeix del sud d’Europa, on encara es cultiva intensament.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up