Pastes de Carbassa

Pastes de Carbassa

Ingredients:

• 250g de farina de blat de mitja força
• 85g de mantega de porc
• 85g de sucre
• 50g de rovells d’ou
• 3g de llevat
• 250gr de melmelada de carbassa taronja

Pasos:

1. Barregeu tots els ingredients esmentats, menys la melmelada, per crear una massa.
2. Estireu la massa amb el corró i deixar-la a uns 3 mm de gruix, aproximadament.
3. Talleu les formes amb el tallapastes (fent galetes de 5 cm de diàmetre) o feu boletes amb la mà i aixafeu-les fins que tinguin 3 mm de gruix.
4. Esteneu una mica de melmelada per sobre.
5. Coeu al forn, a 200ºC, uns 20 o 25 minuts, aproximadament.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up