![Crema d’espinacs](https://www.5aldia.es/wp-content/uploads/2017/11/051211101019_crema-de-espinacas2.jpg)
Crema d’espinacs
Ingredients:
1/2 kg d’espinacs
1 ceba
2 dents d’all
50 g de margarina
3 cullerades d’oli
½ tassa de farina
½ tassa de llet
Sal i pebre: a gust
Pasos:
Rentar els espinacs i bullir-los durant un minut. Retirar del foc i escórrer una mica, no totalment. Triturar-les en la processadora d’aliments, i reservar.
Daurar la ceba, finament tallada, en la margarina i l’oli, disposats en una paella o recipient alt, apte per fregir. Saltar els alls en el mateix oli. Afegir la llet i la farina; i sense deixar de regirar, incorporar els espinacs amb el seu suc. Seguir regirant fins que la barreja estigui espessa. Retirar, i condimentar a gust. Queda molt bo sobre rodanxes de pa.