Crema d’espinacs

Crema d’espinacs

Ingredients:

1/2 kg d’espinacs
1 ceba
2 dents d’all
50 g de margarina
3 cullerades d’oli
½ tassa de farina
½ tassa de llet
Sal i pebre: a gust

Pasos:

Rentar els espinacs i bullir-los durant un minut. Retirar del foc i escórrer una mica, no totalment. Triturar-les en la processadora d’aliments, i reservar.
Daurar la ceba, finament tallada, en la margarina i l’oli, disposats en una paella o recipient alt, apte per fregir. Saltar els alls en el mateix oli. Afegir la llet i la farina; i sense deixar de regirar, incorporar els espinacs amb el seu suc. Seguir regirant fins que la barreja estigui espessa. Retirar, i condimentar a gust. Queda molt bo sobre rodanxes de pa.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up