Arròs amb bròquil i bacallà
Ingredients:
100g de bacallà salat (sense dessalar)
1/2 bròquil ( només les flors i separades en talls no massa grans)
1 ceba gran
2 grans d’all
Tomàquet natural ratllat (pot ser de llauna)
Julivert
Oli d’oliva
Sal
400g d’arròs bomba o rodó de pals
Aigua o caldo suau de carn (pots fer meitat d’aigua i meitat de caldo d’au)
Pasos:
Cremar a la flama el bacallà, sense dessalar-lo. Quan està ennegrit, fregar una mica amb paper de cuina, desfilar-lo i reservar.
Trencar la flor del bròquil en flors no gaire grans i reservar.
Amb la ceba picada, l’all, el julivert i el tomàquet, preparar un sofregit ben fet.
Quan el tinguem a punt, afegir-hi els talls de bròquil i el bacallà, donar-hi uns tombs i tirar-hi el brou.
Deixar que bulli durant uns 10 minuts. Afegir-hi l’arròs i coure a foc fort uns deu minuts.
Continuem la cocció 4 minuts a foc mig, i quatre més a foc molt lent.
Apagar i deixar reposar cinc minutets.