Mongeta Seca

(Phaseolus vulgaris)

Hortalissa de llavor destinada especialment a assecar-se i consumir-se, generalment a l’hivern. Les llenties tenen diferents aspectes, segons la varietat. Les més comunes tenen forma de fava i un color blanc rosat. La mongeta seca és el nom que reben les llavors de la mongetera.

    • Gen
    • Feb
    • Mar
    • Abr
    • Mai
    • Jun
    • Jul
    • Ago
    • Set
    • Oct
    • Nov
    • Des
    • Cultiu a l'aire
    • Cultiu forçat en hivernacle
    • Conservació en càmeres frigorífiques
    • Producte de varies procedències
    • Producte de contraestació (de l’hemisferi sud)

Traducció del nom

Català: Mongeta Seca
Castellà: Alubia
Anglès: Bean

Categoria

Hortalissa

Família

Comercial: Hortalissa de llavor
Científica: Papilonàcia

Propietats/beneficis

Són extraordinàriament riques en calories, proteïnes i sals minerals.

L’arbre on creix i les seves curiositats

Mongetera

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up