Broquetes de pomes i pollastre amb salsa de llimona
Ingredients:
Ingredients (6 persones):
3 pits de pollastre
2 pomes
oli d’oliva
surt i pebre
Salsa:
15 cl de iogurt grec
1 cullera sopera de mel líquida
1 cullera sopera de suc de llimona fresca
1 cullera de cafè de gingebre confitat picat
1 cullera sopera de mostassa
Pasos:
Abocar en un bol tots els ingredients de la salsa, i barrejar bé. Deixar refredar.
Tallar les pomes en cambres, llevar el cor i tallar cada cambra en tres, i després en dues, en forma de mitja lluna.
Posar a escalfar una paella amb una mica d’oli d’oliva i daurar les pomes per les dues cares.
Tallar els pits de pollastre en petits daus, tirar sal i pebre. Tirar un doll d’oli d’oliva en un paella i ficar els trossos de pollastre a fregir per ambdues cares.
Prepara petites broquetes, posant trossos de poma i pollastre en uns escuradents.
Tornar a escalfar si és necessari, i servir amb la salsa d’acompanyament.