Arròs amb bròquil i bacallà

Arròs amb bròquil i bacallà

Ingredients:

       100g de bacallà salat (sense dessalar)

       1/2 bròquil ( només les flors i separades en talls no massa grans)

       1 ceba gran

       2 grans d’all

       Tomàquet natural ratllat (pot ser de llauna)

       Julivert

       Oli d’oliva

       Sal

       400g d’arròs bomba o rodó de pals

       Aigua o caldo suau de carn (pots fer meitat d’aigua i meitat de caldo d’au)

Pasos:

 

Cremar a la flama el bacallà, sense dessalar-lo. Quan està ennegrit, fregar una mica amb paper de cuina, desfilar-lo i reservar.
Trencar la flor del bròquil en flors no gaire grans i reservar.

Amb la ceba picada, l’all, el julivert i el tomàquet, preparar un sofregit ben fet.
Quan el tinguem a punt, afegir-hi els talls de bròquil i el bacallà, donar-hi uns tombs i tirar-hi el brou.
Deixar que bulli durant uns 10 minuts. Afegir-hi l’arròs i coure a foc fort uns deu minuts.
Continuem la cocció 4 minuts a foc mig, i quatre més a foc molt lent.

Apagar i deixar reposar cinc minutets.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up