Rovelló

El rovelló té un barret de 5 a 12 cm, convex primer i aplanat amb una depressió central després i els marges corbats permanentment, amb ondulacions abundants. La cutícula és de color pastanaga pàl·lid, no separable, a zones concèntriques i amb taques verdes. Té unes làmines de color més fosc, vinós i també tacades de verd. El peu és curt, de 3-6 per 1-2 cm, cilíndric, buit i del mateix color que el barret. La carn és de color roig sang, amb sabor dolç i inodor.

Ampliar informació:

Fitxa tècnica

L'opinió de l'especialista

Per tenir l’opinió d’un especialista hem entrevistat Josep Maria Serentill, majorista del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna
Proposta pedagògica 1: Omple
Proposta pedagògica 2: Fotografies
Proposta pedagògica 3: Pensa i respon

Document propostes pedagògiques

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up