All Tendre
L’all tendre és la mateixa planta que l’all en fase de desenvolupament, abans de formar la cabeça de grans. La part inferior (bulb) acostuma a presentar una coloració rogenca o morada i les fulles són d’un verd intens.
- Gen
- Feb
- Mar
- Abr
- Mai
- Jun
- Jul
- Ago
- Set
- Oct
- Nov
- Des
- Cultiu a l'aire
- Cultiu forçat en hivernacle
- Conservació en càmeres frigorífiques
- Producte de varies procedències
- Producte de contraestació (de l’hemisferi sud)
Traducció del nom
Català: All Tendre
Castellà: Ajo tierno
Anglès: Garlic Shoot
Categoria
Hortalissa
Família
Comercial: Hortalissa de bulb
Científica: Liliàcia
Propietats/beneficis
L’all tendre posseeix propietats balsàmiques i expectorants. És recomanable contra els constipats i és un depuratiu de la sang.
Formes de preparació i consum
De l’all tendre se n’aprofiten les fulles, a més a més dels bulbs. Com que té un aroma i sabor més suau que l’all, és apropiat per a les amanides.