All Tendre

L’all tendre és la mateixa planta que l’all en fase de desenvolupament, abans de formar la cabeça de grans. La part inferior (bulb) acostuma a presentar una coloració rogenca o morada i les fulles són d’un verd intens.

    • Gen
    • Feb
    • Mar
    • Abr
    • Mai
    • Jun
    • Jul
    • Ago
    • Set
    • Oct
    • Nov
    • Des
    • Cultiu a l'aire
    • Cultiu forçat en hivernacle
    • Conservació en càmeres frigorífiques
    • Producte de varies procedències
    • Producte de contraestació (de l’hemisferi sud)

Traducció del nom

Català: All Tendre
Castellà: Ajo tierno
Anglès: Garlic Shoot

Categoria

Hortalissa

Família

Comercial: Hortalissa de bulb
Científica: Liliàcia

Propietats/beneficis

L’all tendre posseeix propietats balsàmiques i expectorants. És recomanable contra els constipats i és un depuratiu de la sang.

Formes de preparació i consum

De l’all tendre se n’aprofiten les fulles, a més a més dels bulbs. Com que té un aroma i sabor més suau que l’all, és apropiat per a les amanides.

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up