LA RACIÓ RECOMANADA PER A CADA PERSONA, DEPÈN DE MOLTS FACTORS, PERÒ ES POT ESTABLIR DEPENENT DEL TIPUS O GRUP D’ALIMENT
FRUITES
CÍTRICS | |
---|---|
Aranja | 150-200 g |
Lima | |
Llimona | |
Mandarina | |
Taronja |
FRUITES DE LLAVOR | |
---|---|
Codony | 150-200 g |
Nespre | 2-3 unitats |
Pera | 150-200 g |
Poma | 150-200 g |
FRUITS TROPICALS | |
---|---|
Alvocat | 150-200 g |
Kiwi | 150 g |
Litxi | 150 g |
Mango | 1/2-1 unitat |
Papaia | 150-200 g |
Pinya | 150-200 g (2 talls) |
Plàtan | 150 g (1 peça) |
Xirimoia | 120-150 g |
HORTALISSES
TUBERCLES | |
---|---|
Batata | 180-200 g (1 peça) |
Patata |
HORTALISSES D'ARREL | |
---|---|
Nap | 1-2 unitats |
Pastanaga | 1 peça gran |
Rave | 250 g |
Remolatxa | 150 g (1 unitat) |
Xirivia | 1-2 unitats |
HORTALISSES DE BULB | |
---|---|
Calçot | 250 g (10-15 unitats) |
Ceba | 1000-150 g |
Porro | 250 g |
HORTALISSES DE TIJA | |
---|---|
Endívia | 2 unitats |
Espàrrec blanc | 200-250 g |
Espàrrec verd | 200-250 g |