LA RACIÓ RECOMANADA PER A CADA PERSONA, DEPÈN DE MOLTS FACTORS, PERÒ ES POT ESTABLIR DEPENENT DEL TIPUS O GRUP D’ALIMENT

FRUITES

CÍTRICS
Aranja 150-200 g
Lima
Llimona
Mandarina
Taronja
FRUITES DE LLAVOR
Codony 150-200 g
Nespre 2-3 unitats
Pera 150-200 g
Poma 150-200 g
FRUITS TROPICALS
Alvocat 150-200 g
Kiwi 150 g
Litxi 150 g
Mango 1/2-1 unitat
Papaia 150-200 g
Pinya 150-200 g (2 talls)
Plàtan 150 g (1 peça)
Xirimoia 120-150 g

HORTALISSES

TUBERCLES
Batata 180-200 g (1 peça)
Patata
HORTALISSES D'ARREL
Nap 1-2 unitats
Pastanaga 1 peça gran
Rave 250 g
Remolatxa 150 g (1 unitat)
Xirivia 1-2 unitats
HORTALISSES DE BULB
Calçot 250 g (10-15 unitats)
Ceba 1000-150 g
Porro 250 g
HORTALISSES DE TIJA
Endívia 2 unitats
Espàrrec blanc 200-250 g
Espàrrec verd 200-250 g

Utilitzem les galetes per millorar els nostres serveis i oferir-te una bona experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu us.

Veure política de galetes Tanca pop-up