Per a una alimentació sana

5 al Dia

Racó del petit xef

ReceptesPrimer plat

Amanida de carbassa

Amanida de carbassa

Ingredients:

-1/2 kg de carbassa
-1 pebrot  sec
-2 grans d’all
-1 / 2 culleradeta de comí
-Oli d’oliva i sal

 

Preparació:

Preparació

1. Tallar la carbassa en daus d’uns 3cm.

2. Posar a bullir la carbassa amb la sal i el pebrot sec, coberta amb aigua.

3. Quan la carbassa estigui tendra, escórrer-la i posar-la en un bol. Aleshores traiem la pell del pebrot, amb una cullereta.

4. Posar en un morter els alls, el pebrot i els comins, i picar fins que es faci una pasta homogènia. Afegir-hi oli d’oliva, lligant fins aconseguir una textura cremosa.
5. Abocar la crema sobre la carbassa, quan ja estigui freda o tèbia, i barrejar bé.
6. Servir freda o temperada

  • Campanya organitzada per:

    AGEMmercabarna
  • Amb la col·laboració de:

    Generalitat de Catalunya

Desenvolupat per:

Internext