Per a una alimentació sana

5 al Dia

Racó del petit xef

ReceptesPrimer plat

Arròs al curry

Ingredients:

(Per a quatre persones)

2 patates

1 pastanaga

1 ceba

300 gr de porc

100 gr de pasta de curry

1 cullerada de sal

1 pesic de pebre

1 cullerada d’oli suau

5 tacetes d’aigua

4 plats d’arròs bullit

Preparació:

Pela les pastanagues i les patates i troceja-les. Talla la ceba en daus. Posa una caçola amb una cullerada d’oli a foc mitjà. Posa les pastanagues a la caçola, després les patates i ofegue-les. Quan les verdures estiguin mig fetes, afegeix-hi el porc i fregeix-lo tot. Afegeix-hi sal i pebre, i tira l’aigua a la caçola. Deixa-ho coure tot durant 30 minuts, i vés treient l’escuma que es formi durant el temps de cocció. Quan les verdures estiguin toves, apaga el foc i afegeix la pasta de curry. Barreja fins a la seva disolució. Si cal, afegeix més sal i pebre. Posa l’arròs, que prèviament hauràs bullit, en plats, i serveix el curry a sobre.

Enviat per: ISMAEL ASCASO BONET

  • Campanya organitzada per:

    AGEMmercabarna
  • Amb la col·laboració de:

    Generalitat de Catalunya

Desenvolupat per:

Internext