Per a una alimentació sana

5 al Dia

Materials

Tots els materials de la campanya han estat supervisats pels tècnics dels departaments d’Ensenyament, Salut i Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Material previ

Mercabarna i l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) fan arribar a les escoles que participaran a la campanya ‘5 al dia’ un dossier pedagògic perquè els alumnes, amb l’ajut dels professors, treballin a classe el temari abans de visitar Mercabarna.

Dossier pedagògic (PDF)

Llibreta de treball

És el quadern d’activitats que omplen els alumnes a l’escola després de la seva estada a Mercabarna. Pretén consolidar els coneixements treballats al llarg de la visita: el missatge de la campanya, les famílies de productes, les herbes del caldo, el magatzem de producció, el dinar, etc.

Llibreta treball (PDF)

Fulletó pares

Explica la filosofia de la campanya: el perquè de la necessitat de consumir com a mínim 5 racions diàries de fruites i hortalisses, els beneficis que aporten aquests productes per a l’organisme, quants grams són una ració, etc. Aquest fulletó també inclou passatemps perquè pares i fills juguin plegats amb el missatge de ‘5 al dia’.

Fulletó pares (PDF)

Solucions Passatemps Fulletó pares (PDF)

Materials
  • Campanya organitzada per:

    AGEMmercabarna
  • Amb la col·laboració de:

    Generalitat de Catalunya

Desenvolupat per:

Internext